Noul monitor BenQ LED cu panel VA


BenQ, compania binecunoscuta pe piata de monitoare, a mai adus o inovatie. Este vorba de monitoare LED cu panel VA (Vertical Alignment). Acum te intrebi ce inseamna asta? :-/

Pai ..Inseamna ca acum ai posibilitatea de a ajusta monitorul pe 4 directii iar monitorul isi va ajusta singur luminozitatea ca sa fie in concordanta cu ambientul in care este folosit. Asadar daca in camera este lumina slaba el isi va micsora luminozitatea pentru a nu-ti dauna ochilor dar daca in camera e lumina puternica si el isi va mari luminozitatea pentru a-ti reda imaginile cat mai clar.

Un alt avantaj important este micsorarea consumului de energie electrica cu o treime si trecerea in modul de luminozitate ECO atunci cand utilizatorul lipseste din fata calculatorului.
De mentionat este si faptul ca BenQ este primul producator mondial care a scos pe piata monitoare cu aceasta tehnologie.

Ca sa fiu mai concret am sa ma opresc ajupra unui monitor si am sa va prezint ce puteti obtine cu el. Am ales modelul BenQ VW2420

Acest model se caracterizeaza printr-un display wide cu o rezolutie ful HD (1920×1080) care iti permite sa te joci jocurile preferate si sa vezi filmele indragite la detalii nemaintalnite pana acum.

Cu un design elegant ultra-slim si cu finisaje de exceptie, acest monitor se incadreaza perfect pe orice birou l-ati aseza adaugand un strop de stil camerei.

Unghiul de vizibilitate 178°/178° va oferi detalii mai clare si culori autentice. Astfel negru va fi cu adevarat negru iar nuantele de alb vor fi excelente.

Transferul de culoare cu 8-bit pentru luminozitate si saturare a culorilor, timpul de raspuns de 8 ms pentru performanta in aplicatii si filme cu derulare rapida si contrastul natic de 3000:1 intregesc acest monitor care ii va multumi si pe cei mai pretentiosi.

Alta caracteristica specifica acestui monitor este Tehnologia BenQ Senseye® Human Vision, care permite schimbarea intre 6 moduri de functionare a monitorului: Standard, Movie, Game, Photo, sRGB, si Eco.

In concluzie tehnologia VA alaturi de specficatii fac din aces monitor un produs care sa satisfaca nevoile oricui la un pret accesibil.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: