Dell Studio 1745


Itgalaxy.ro este un magazin online cu peste zece mii de produse din majoritatea categoriilor IT&C. Astazi va prezentam un nou produs de la Dell, si anume laptopul Dell Studio 1745.
Laptopul Dell ofera o multitudine de facilitati la un pret excelent avand in vedere gama din care face parte acest laptop.Dell este un producator renumit pentru stabilitatea produselor oferite asa ca nici acest laptop nu face exceptie.

La partea de configuratie Dell Studio 1745 se descurca bine fiind insufletit de un procesor puternic Intel Core 2 Duo T6600 cu o freceventa de 2,2 GHz. Acest laptop dispune de o memorie RAM de 4GB. Ecranul cu displei LED de 17.3 inchi dispune de o rezolutie de 1440×900, iar cipul grafic Intel Graphics Media X4500MHD ofera redarea continutului HD in conditii excelente.Sa nu uitam ca aveti la dispozitie 500GB pentru stocarea oricarui tip de date,iar camera web de 2 MP va va ajuta sa initializati conferinte video.

La capitolul conectivitate Dell Studio 1745 se descurca bine.Aici amintim reteaua Wireless Integrated 802.11g, unitatea optica DVD-RW si nu in ultimul rand porturile cu care acest laptop este dotat,si anume: 1 HDMI, 2 x USB 2.0, 1xVGA, RJ-45 Ethernet jack, Microphone in jack, Headphone out jack, 1 x 1394, 1x e-sata – deci suporta o mare parte din tipurile de conexiunile cunoscute. Daca va faceti probleme ca acest laptop va va lasa cand aveti cea mai mare nevoie de el atunci va inselati!! Dell Studio este dotat cu o baterie in 6 celule ce asigura o durata de viata suficient de mare.

Lipsa sistemului de operare este un avantaj pentru ca va lasa sa alegeti dumneavostra, cumparatorul, sistemul de operare dorit fara a creste pretul acestui laptop.

Daca va ganditi sa achizitionati acest laptop mai bine l’ati achizitiona de pe ItGalaxy.ro pentru ca veti primi un joc BloodRayne 2, un antivirus BitDefender pentru 3 luni si un mouse Logitech.

Deci daca sunteti in cautarae unui laptop care sa va ofere putere de procesare mare si capacitati media(cum ar fi redarea HD) la un pret decent atunci va sfatuiesc sa achizitionati acest produs mai ales din cauza stabilitatii oferite de cei de la Dell cat si din cauza pretului de numai 2199.00 LEI pe care il ofera ItGalaxy.ro.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: