Cine e Gaby!!!!


 

Umbla vorba in targ, ca se intreaba de mine.. pai de parca nu m’ati gasi in cartea de telefoane 😉

Gaby e personaj, nu e actor.. e poveste, nu e realitate, e o mentalitate nu e om, e un fel de a gandi, nu e ganditor..

Sunt colegul tau din cls I-IV care in prima zi de scoala s’a asezat in ultima banca, nu stiu exact de ce .. poate ca banca avea un aer misterios de casa darapanata din padure, poate ca era vreo fata frumoasa in penultima banca, sau poate ca de acolo orizontul era mai larg.. vedeam mai multe .. avand in spate un perete si in fata o lume intreaga. 🙂

Sunt colegul tau din gimnaziu care nu venea la ore si cand venea statea putin, spunea o gluma .. saluta toata lumea cu respect .. se intretinea la o tigara intr o toaleta cu vreun coleg .. incercand sa afle ce am facut la ore saptamana trecuta si cam ce avem de facut la ore saptamana viitoare.

Sunt vecinul care atunci cand s’a mutat in bloc a atras imediat atentia pentru ca nu mai erau ca el .. avea niste haine largi si ciudate si o sapca fastacie in cap si isi cara atent picioarele printre gropile din spatele blocului.

Sunt.. o bautura tare cu aroma puternica,.. bun gust si atat de bine aluneca pe gat .. dar mai tarziu alcoolul te imbata si te ia de cap si te nauceste si nu mai stii daca e bine sau nu.

Sunt ala care vorbeste mult dar nu prea spune nimic.. decat in intimitate .. cand e prins in mrejele creionului cand foaia ii sta in fata.. sau capcanele tastaturii cand isi arunca privirea pe monitor. Sunt ala care prefera 5 minute minunate decat 5 ore de tevatura inutila, dar care le poate suporta la fel de bine pe ambele. Sunt cel care nu citeste .. prefera sa asculte.. si nu aude.. prefera sa vada. Sunt .. ah la naiba.. cel mai important e ca stiu exact cine sunt.. tu stii ?

Si s’a intamplat o data .. sa cer o noapte si un pachet de tutun.. in schimbul raspunsurilor la toate intrebarile posibile .. am primit in schimb o zi in gradina botanica si “hai mai lasa tigarile” si n’am dat nimic in schimb. Nu aveam la ce sa raspund.. nici nu stia ce sa ma intrebe.. defapt nici nu stia ce e o intrebare. Am plecat nauc .. de atunci si doar de atunci .. sunt si neincrezator, neiertator si mai multe cu “ne” inainte.

Pe final as dori sa multumesc celor care citesc si se intorc, nu am sa dezamagesc.. hai sa conversam la un comment.

 

Advertisements

4 Comments (+add yours?)

 1. Manu Andrei
  May 06, 2009 @ 05:41:04

  Tu…tu numa’ despre tine stii ma :)) ? Mai arunca si tu pe aici cate ceva…Cate un aluat de bagamias…Sau o saorma ceva :).Hai te-am pupat pe buletin.Ciao 🙂

  Reply

 2. gabytipasisebese
  May 31, 2009 @ 10:57:42

  da ma..numa’ despre mine stiu sa scriu:))

  Reply

 3. dumbravaminunatilor
  Sep 05, 2009 @ 09:22:16

  bravo ….

  Reply

 4. Trackback: SuperBlog 2010 « Blogul lui Gaby Care Tipa si se Bese

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: