Viitorul suna bine!!(part 3) (finalul)


CONTINUARE:

Oamenii par linistiti,rad copios si parca au uitat total de revendicarile lor. In curand insa,trei masini de politie se vad in departare,iar unul din cei din prima linie exclama :
“Aaaau,astia-s aia,versiunea noua,la astia n-ai sanse, tre’ sa plecam..REPEDE…daca nu,am belit-o…”
Oamenii,injurand in stanga si-n dreapta,o iau care pe unde apuca,in timp ce noii politisti,vizibil superiori celor vechi,isi angajeaza in duel drept tovarasii virusati.
Cand aproape ai ajuns,in spate se mai aude doar un vag “FACETI LOC…FACETI LOC…SAU ALTFEL…AM SA MA CAAAAAAAAAAC PE VOOOI,HAHAHAHA!”.
Ai ajuns in sfarsit. Rasetul pitigaiat iti ramane in urechi pana cand pui palma in dispozitivul de recunoastere din fata portii locului unde lucrezi.
“BZZZT…NUMELE?”
“Ce dracu…Avrigus ION!”
“BZZZT…DIVIZIA?”
” A 3-a,tehnologica..ce dracu,trebuia sa ma lasi sa intru,niciodata…”
“BZZZT…AVRIGUS ION,DIVIZIA 3…CAUTARE….NE PARE RAU,AVRIGUS – ION NU LUCREAZA AICI.”
“CE????? PASTELE MA-TII DE MASINARIE CRETINA,IAR INCEPI?”
Pumnul pe care il aplici dispozitivului nu trece neobservat. Paznicul,un individ scund si blajin,te ia in vizor.
“Aaa,iarasi tu,betivan imputit! Ti-am zis de ZECE ori ca nu mai ai ce cauta aici si totusi vii si imi strici totul pe la poarta de fiecare data. De data asta nu mai scapi,auzi?”
Zbang. Pentru un pitic,sutul lui e destul de dureros. 
Negru. 
“…si sa nu te mai prind pe aici,ca pun cainii pe tine,haimanaua dracu’ ce esti!”,iti rasuna ultimele lui vorbe dupa ce te trezesti aruncat in aleea din spate.
N-ai avut noroc nici azi. Schiopatand,te indrepti inapoi spre casa. Pe panoul urias din centru isi face deodata aparitia  figura unei domnisoare blonde,oarecum mirata ca se afla acolo.
“Aaah..sunt in direct?? Ce pizda ma-sii,va jucati cu mine? Ah,bine ati venit ,doamnelor si..aa..domnilor,la o noua transmisiune de stiri pentru..aa..de stiri. Dupa cum stiti, astazi a avut loc 2 greve simultane,soldate cu violuri…aa,nu,soldate cu violente…grave. Hmm,se pare ca 125 de oameni au fost arestati si alti 70 sunt cautati de catre politie. In acelasi timp,Shinichiro Yamagato,presedinte al Corporatiei…aa, Revert,care detine retelele de telefonie,televiziune si transport din Romania,a tinut sa faca un avort…ah,nu,asta e alta stire..a tinut sa faca un anunt. Citez “Acest lucru..inadmisibil! Personal supervizez pedepsire..tuturor! Dar inima am,deci voi deschide noi locuri de munca si maresc salarii pentru ..cei doresc!Multumii.Pentru un viitor MAI..BUN!” Am incheiat citatul. “.
Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. vasilicafromciobanesti
    Nov 11, 2008 @ 17:47:59

    bzzz aici V4sy ! nice post

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: