Viitoru suna bine!!(part II)


CONTINUARE:

“Hmm. Pilotaj automat,in sfarsit ceva folositor.”
Dupa apasarea butonului ,observi ca doua perechi de roti se ataseaza pe talpile robotului,iar el se deplaseaza catre locul pe care l-ai murdarit tu inainte cu resturi de bere si cartofi prajiti.
“BZZZT…INCARCA INGRESTRARE VOCALA… MODULUL DE FUNCTIONARE AUTOMATA,DESIGNER RADU PARASCHIVESCU AVRAM,BUCURESTI,TELEFON 0433675234,INTRE ORELE 20-7. SFARSIT  INREGISTRARE VOCALA…. TRIANGULEZ …VA ROG ASTEPTATI…VA ROG ASTEPTATI…”
 Relaxat,iti aranjezi cravata si iesi pe usa.  Stai la etajul 38,intr-un bloc cu 99 de etaje de cand guvernul a demolat locuintele vechi si a construit unele moderne,dar pentru uz comun. Doua avantaje sunt ca deja cunosti aproape pe toata lumea si ca ai un lift cu care iti face extrem de mare placere sa urci si sa cobori.
Pe strada ,pe langa gunoaiele cu care te-ai obisnuit de douazeci de ani incoace,e forfota mare. Iti amintesti ca azi-noapte ai vazut la televizorul racordat la Centru ca lucratorii de la metrou,cat si cei de la televiziune, vor din nou sa intre in greva. Ii vezi organizati in doua coloane,probabil ca sa nu fie confundati,desi nu stii sa-i deosebesti pana nu isi afiseaza pancartele. Mesaje sunt de toate,de la unele inspirate ca “VOI NE LUATI MANCAREA,NOI VA LUAM CULOAREA!” , “SUNT-ETI GATA SA MERG-ETI CU BICICLETA?” pana la nelipsitul,si de o parte si de alta,”VREAU BANI.”
Gloata avanseaza mult mai rapid decat o faci tu. La jumatatea drumului, cinci politisti  roboti apar sa faca ordine.
“PLEASE.MAINTAIN ORDER AND DISCIPLINE,OR THERE SHALL BE DIRE CONSEQUENCES!”,indruga masinariile in cor. Ca raspuns,o rosie stricata ii zboara sapca din capul unuia. Politistul nu reactioneaza nicicum.
“AAA,Dati ba! Dati! Astia-s d-aia,versiunea veche. DATI CU TOT CE AVETI!”
In timp ce tu te uiti mirat,oamenii isi arunca tot arsenalul pe care l-au adus : rosii,cutii de carton,geamuri,picioare de masa,cutii de gunoi ,unii chiar cu monitoare vechi sau biciclete. Insa politistii continua sa stea pe loc si sa ameninte verbal :
“VA RUGAM SA PASTRATI ORDINEA…”
Te intrebi cum se poate asa ceva,pana cand un pusti se furiseaza langa tine si,desi nu l-ai intrebat,iti spune razand :”Astia sunt aia vechi,nu iti face nimic daca nu treci de linia lor,asa e programu’ . “
Copilul trece mai departe,iar tu mergi incet ,uitandu-te cum capul unui politist zboara intre doi pusti care folosesc picioarele de masa pe post de bate de baseball,iar in spatele lor o femeie in toale murdare,cu un pantof cu toc inalt,gaureste capul altuia.
Copilul pe care l-ai vazut inainte e acum in spatele unui politist,si  ii desurubeaza ce pare a fi o portiune din ceafa,pentru a insera o discheta. In scurt timp,politistul se misca brusc,ridica mainile intr-o maniera egipteana,si urla pe o voce pitigaiata :”Am sa ma…CAC …pe voi..TOTI!”,indreptandu-se apoi catre un stalp si vandalizandu-l crunt.
In curand tot centrul abunda de politisti strigand “ORDINEA SI CACAREA SUNT PRIORITATILE MELE! FACETI LOC SAU AM SA MA CAC AICI.”
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: